Hosting en domeinnaam registratie

Voordat we aan de slag kunnen met het bouwen van uw website moeten twee belangrijke zaken geregeld worden:

  • Hosting
  • Domeinnaam registratie

Beide zaken zijn essentieel. Zonder een domeinnaam te registreren heeft u geen ‘adres’ op het internet waar uw bezoekers u kunnen vinden. En om dit voorbeeld nog verder door te voeren: zonder hosting heeft u geen woning om uw bezoekers te ontvangen. Het uiterlijk en de inhoud van deze woning wordt vervolgens door simply by design voor u gebouwd!

Om deze zaken bij u uit handen te nemen, heeft simply by design zijn eigen server ruimte voor hosting en kunnen wij voor u uw domeinnaam registreren. Door zowel de hosting, de domeinnaam registratie en het laten maken van uw website door simply by design te laten doen, heeft u maar één aanspreekpunt mochten er problemen ontstaan. Dat is nog eens makkelijk!

Hosting

( €70 / jaar )

Wat u krijgt als u uw website bij ons host:

Gratis SSL Certificaat
10GB NVMe server ruimte
Onbeperkt e-mailadressen
Dagelijkse Back-ups
Ingebouwde Premium
Caching Plugin
Onbeperkt Dataverkeer

Domeinnaam registratie

€10 / jaar voor .nl

Een domeinnaam registreren is meestal een van de eerste dingen die mensen doen als ze besloten hebben een website te willen laten maken. Meteen een domeinnaam pakken is ook een slimme zet. Wie weet is de naam die u wilde hebben morgen opeens bezet?

Mocht u nog geen domeinnaam hebben, dan kan simply by design u daar mee helpen. Wij hanteren een variable prijs voor verschillende extensies. Zie hieronder een lijst van de prijzen voor de meest gebruikte extensies. Bent u op zoek naar een extensie die niet in de lijst staat? Geen probleem. Neem even contact op en wij zoeken het voor u uit.

  • domeinnaam.nl
€ 10 / jaar
  • domeinnaam.com
€ 15 / jaar
  • domeinnaam.eu
€ 15 / jaar
  • domeinnaam.net
€ 15 / jaar
  • domeinnaam.org
€ 15 / jaar
  • domeinnaam.info
€ 15 / jaar
Is uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar? Klik op de onderstaande knop en controleer de beschikbaarheid snel!