Onderhoud & content beheer

Het internet is een constant veranderend landschap. Websites worden dagelijks aangepast, er worden vele artikelen, video’s en andere vormen van content geplaatst. Daarnaast staat de techniek ook niet stil. WordPress zelf wordt regelmatig geüpdate, WordPress thema’s en plugins krijgen vaak updates, en er wordt hard gewerkt aan de programmatuur achter al deze dingen.

Maar wat betekent dit voor mijn website? Natuurlijk moet uw website up-to-date gehouden worden door de nieuwste versies het thema, de plugins en WordPress te installeren, maar ook back-ups maken is erg belangrijk. Als een update een keer niet correct geïnstalleerd wordt dan is het belangrijke een recente versie van de website terug te kunnen zetten. Daarnaast is het voor SEO van groot belang om regelmatig inhoud aan uw website toe te voegen en inhoud actueel te houden.

simply by design neemt graag deze zorgen uit uw handen. Sit back and relax!

Onderhoud

Het updaten van alle onderdelen van uw WordPress website is belangrijk zodat het juist blijft werken. Soms kan het zijn dat een update beveiligingsrisico’s met zich meebrengt, of dat het niet juist werkt met de andere onderdelen van de website. Als web developer is het mijn werk om hiervan op de hoogte te zijn om dit soort problemen voor te zijn of op te lossen, maar het is begrijpelijks als u daar niet helemaal uit komt.

Daarom heeft simply by design een onderhoudspakket samengesteld. Hiermee hoeft u nooit meer stil te staan bij het updaten van uw website. Dit wordt voor u gedaan. In het onderhoudspakket zitten ook de kosten van de licenties die u nodig heeft voor uw website!

U kunt het onderhoudspakket zowel jaarlijks of maandelijks betalen. Jaarlijks is natuurlijk iets voordeliger!

Content beheer

Ook het verversen van de huidige content van uw website, of het plaatsen van nieuwe artikelen, foto’s, o.i.d. kunt u door simply by design laten doen. Het is voor ons een fluitje van een cent, en het kan u heel veel tijd kosten om in de doolhof van een website te vinden waar u moet zijn.

Als u graag de content beheer uit handen wil geven, dan kunt u dat meteen aangeven als de website gebouwd wordt of, mocht het zelf doen toch niet bevallen, achteraf aan de bel trekken.