Website laten maken

Een website maken kan op vele manieren. simply by design heeft ervoor gekozen om zijn websites te maken in WordPress.

De WordPress CMS zorgt ervoor dat websites snel opgebouwd kunnen worden met vrijwel ongelimiteerde mogelijkheden wat betreft de functionaliteit. Reserveringssystemen, kalenders en webshops om maar een paar te noemen.

Naast de snelle opbouw van websites in WordPress is het ook een fijn platform voor klanten om na de initiële bouw van de site zelf inhoudelijke wijzigingen te kunnen doen. Dit wordt door het geprefereerde premium thema van simply by design, Divi, nog gemakkelijker gemaakt.

Wat kun je verwachten van simply by design als u bij ons uw website laat maken?

Er komt een boel kijken bij het laten maken van een website. Daarom is goede communicatie tussen u als klant en ons als developer essentieel. Dit is wat simply by design doet om deze communicatie zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

  • Een intake gesprek waarin een duidelijk concept voor uw website tot stand zal komen. Wat wilt u graag? Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn uw verwachtingen? Deze vragen zullen o.a. beantwoordt worden.
  • Doorlopende updates waarin de vooruitgang van de website beschreven wordt, waarna u de kans krijgt feedback te leveren.
  • De mogelijkheid tot meerdere face-to-face afspraken.
  • Dagelijkse beschikbaarheid, zodat u niet lang hoeft te wachten om uw vragen beantwoord te krijgen.

Welk formaat website heeft ú nodig?