Wie ben ik?

Mijn naam is Maarten Hogeveen. Ik ben de oprichter van simply by design.

Sinds mijn jeugd heb ik al affiniteit gehad met technologie. Mijn moeder, die zelf ook een web developer en designer was, heeft mij van jongs af aan blootgesteld aan de online wereld en het werk wat er achter het web schuilt.

Mijn interesses hebben ook altijd mijn affiniteit met technologie gereflecteerd. Of het nou het repareren van computers, gamen, video bewerking of streamen was om maar een paar dingen te noemen. Naast deze technische interesses heb ik ook altijd veel voldoening gehaald uit het helpen en gelukkig maken van anderen. Het maken van websites is voor mij prachtig manier om deze twee passies te combineren.

Maarten Hogeveen 2

Bedrijfsmissie

Bij simply by design draait het simpelweg om één ding: klanttevredenheid. U als klant van simply by design, en uw bezoekers als klant aan u.

Of het nou om een persoonlijke website gaat, denk aan een portfolio, of om een zakelijke website, zoals een webshop of online visitekaartje. Welke functie de website ook moet vervullen het belangrijkste is dat het bij jou, de klant, past en dat het een prettig omgeving is voor de bezoekers.

Dit is waar simply by design om de hoek komt kijken. Elke website die wij opleveren heeft een persoonlijke ‘look and feel’ die tot stand is gekomen door duidelijk communicatie en vriendelijke samenwerking tussen de opdrachtgever en simply by design.

Bent u geïnteresseerd in een gesprek om uw nieuwe website te bespreken? Klik op de knop hieronder om contact op te nemen!